Wie kunnen we helpen?

Asbestoplossingen biedt hun diensten aan zowel industrie en bedrijven, bouw en vastoged alsook de agrarische sector.

Voor wie

Inventariseer asbest in uw bedrijf en laat deze saneren.

Ontdek of uw woning of aan te kopen woning asbest bevat.

Ontdek met een asbetinventaris of t u of uw (stal)daken  asbest bevatten.

industrie en bedrijven asbest beheersplanning Asbestoplossingen

Industrie en bedrijven

Eerst inventariseren, dan saneren

Op welke manier uw bedrijf ook te maken krijgt met asbest, u wilt snel weten waar u aan toe bent om verdere stappen te kunnen ondernemen. Asbestoplossingen is specialist in het uitvoeren van asbestinventarisaties en het opstellen van inventarisatierapporten.

Omdat wij de omvang van aanwezig asbest snel en effectief in kaart brengen, kan asbest nagenoeg altijd snel gesaneerd worden op basis van deze rapporten.

Inventariseren en rapporteren doen wij accuraat maar wel efficiënt. Maximaal resultaat is voor ons, net als voor u, het allerbelangrijkste.

Immo en vastgoed

Snelle en daadkrachtige inventarisatierapporten

Bij de aan- of verkoop van huizen kan u asbest ontdekken. Asbestoplossingen helpt u graag met een asbestinventarisatie of een asbestattest. Met meer dan 1.000 asbestinventarisatierapporten achter onze naam, zijn wij uw proactieve partner die u zonder zorgen verder helpt.

Als specialist binnen dit vakgebied denken wij bovendien op een praktische manier met u mee, inventariseren de problemen op een duidelijke manier en kijken wat nodig is, zodat u snel weer verder kan. 

Werkt u graag op een efficiënte, duidelijke manier en houdt u van rapportages die snel worden goedgekeurd?

Contacteer ons dan snel.

 

Voor wie
constructie asbestinvetarisatie asbestoplossingen

Constructie sector

Snelle en daadkrachtige inventarisatierapporten

Bij het bouwen en verbouwen van gebouwen is veelvuldig gebruik gemaakt van asbest. De toepassingen waren legio en asbest is terug te vinden in heel veel verschillende toepassingen. Asbestoplossingen heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestinventarissen en – rapporteringen, specifiek binnen de constructie sector. Als specialist hebben wij talloze inventarisaties uitgevoerd op en rondom bouwsites. Dat scheelt u veel tijd en kosten. Wij denken graag proactief en praktisch met u mee. Bovendien voorzien we u van effectieve rapportages die niet onnodig lang zijn.
Scroll naar boven

Wist je dat vanaf eind 2022 een ASBESTATTEST verplicht is bij verkoop van een woning?

Gaat u een woning van voor 2001 (ver)kopen?
Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte voor een asbestattest.